Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСемейството на пострадалия при катастрофата с три жертви

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСемейството на пострадалия при катастрофата с три жертви
Коментари Харесай

Пострадалият при катастрофата с три жертви Октай има нужда от кръв

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Семейството на потърпевшия при злополуката с три жертви Октай Хюсеин Юмер разгласи, че 17-годишното момче има потребност от кръв. Днес той ще претърпи извънредно комплицирана интервенция. Хората, които желаят да дарят кръв за Октай, могат да го създадат във всеки кръвен център в България.

Октай пострада при злополуката в Айтос, когато починаха татко и двете му деца на 9 и 5 години, откакто джипът им бе затрит от тежкотоварен камион, цялостен със зърно.  

Причината за злополуката е обвързвана със остарял проблем - претоварване на зърновозите. В момента няма ефикасна система за надзор за товаа претоварване. Бяха обещани да се изградят 100 кантара, или така наречените рамки, които да наблюдават за тежестта на тези тежкотоварни камиони. Проблемът е, че информацията, която те събират, не постъпва в контролните органи, които могат да осъществят инспекция на пътя, съобщи за Нова Тв Владимир Тодоров от Българска асоциация за потърпевши при произшествия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР